Nordic Issuing

Aktuellt uppdrag

Purewell AB Teckna aktier här

29 jun - 18 aug 2022Nyemission av aktier (onoterat)

2021 startade Purewell med ledorden – ”Vi ska vara ett innovativt företag, som ständigt ligger steget före inom drycker”. Purewell har många års erfarenheter av dryck, i synnerlighet av vatten. De förstår hela processen, från design, smaksättning, till produktion, marknadsföring och försäljning.

Purewell tummar aldrig på kvalitén, det är deras kärna. De vill bara tillverka produkter med bra råvaror, och deras fokus ligger på clean label. Så få ingredienser som möjligt, där ekologiska aromer ska ta det största utrymmet.

Produktion och logistikcentret ligger i Röfors, några mil söder om Örebro. Ett strategiskt val som möjliggör kostnadseffektiva logistiklösningar. Produktion-och lagerytan uppgår till 2500 kvm. I dagsläget har Purewell möjlighet att producera 10 milj enheter på en årlig basis, och de strävar efter att kunna utveckla och expandera sina produktionsmöjligheter än mer.

Som en del av processen Ekocertifierade Purewell sin fabrik och har likaså IP-livsmedel godkännande.

För att stärka upp den befintliga försäljning, gick Purewell under sommaren in och blev delägare till RSG-Retail Sales Group. Med ägarskapet ska Purewell utveckla och stärka upp försäljningen än mer. RSG består idag av 10 säljare som täcker försäljningen över hela Sverige. Väletablerade säljare som jobbat i livsmedels/dryckesbranschen i många år och driver befintlig och ny försäljning mot Sveriges största dagligvarubutiker.

För att utveckla bolagets verksamhet och nå de målen de önskar gick Purewell under sommaren 2022 också in och blev delägare i Tonicroom. Tonicorrom är en oas för alla som törstar efter inspiration och unika produkter inom premiumsegmentet av Tonic, Soda och Mixers. Tillsammans ska Purewell & Tonicroom vara den självklara leverantören av premiumdryck som ger mer värde i smak, design, kvalitet i Sverige.

Som en effekt av de nya ägarförhållandena ska Purewell också lagerhålla, sampacka och distribuera RSGs övriga produktportfölj. Likaså arbeta på samma sätt med Tonicrooms utvalda produkter. Detta blir en stor del i deras utveckling och det tar Purewell en bra bit på vägen i sin strävan efter att nå smartare och mer lönsamma logistiklösningar och mer klimatsmarta lösningar.

Bolaget har också startat upp sitt Ambassadörsprogram, ett mål om ca 60 stycken Ambassadörer ska täcka Sveriges butiker. Det kommer vara slagkraftigt för både Purewell, RSG och Tonicroom, framför allt för butikerna. Det finns stora möjligheter och mål kring hur de ska expandera tjänsten kring Ambassadörerna.

Under Q1 och Q2 2022 lanserade Purewell två produkter, Kollagenshotar – Pure Collagen och Vatten-smaksatt med ekologiska aromer – RENHET Of Sweden.

Pure Collagen säljs i förpackning om 28 flaskor. En produkt som konsumenten ska ta dagligen, för att tillsätta proteinet kollagen som med åldern minskar naturligt i kroppen. Svensktillverkad med väl utvalda ingredienser, finns i fyra varianter. Morning, Beauty, Energy & Sleep.

RENHET Of Sweden är ekologiskt smaksatt vatten som säljs i både Pet-och Glasflaska. En premiumprodukt i olika smaker, Jordgubb, Päron, Svartvinbär och Citron, och självklart i Stilla och Kolsyrat också.

Under augusti månad kommer Purewell lansera Blossom, en unik produkt. Ett stilla vatten, med ekologiska blomextrakt & ekologiska aromer. De kommer finnas i Jasmine & Lime, Lavendel & Päron, Ros & Persika och Fläder & Lime. Inga tillsatser och ingen sötning, återigen – Clean Label.

Läs mer på bolagets webbsida


Erbjudandet i sammandrag

Teckningstid: 29 juni - 18 augusti 2022

Teckningskurs: 50,00 SEK per aktie

Betalning: Betalning av de nyemitterade aktierna ska ske i samband med teckning, det vill säga "först till kvarn"-principen.

Erbjudandet: Högst 1 000 000 aktier

Minsta teckningspost: 50 aktier motsvarande 2 500,00 SEK

Värdering: 50 MSEK

Teckningsperioden är förlängd ytterligare tre veckor till den 18 augusti 2022. Ett pressmeddelande har publicerat angående förändringar i bolaget.

Disclaimer

Inbjudan till teckning av aktier vänder sig inte till personer som är bosatta i USA, Australien, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika, Hongkong, Schweiz, Singapore, Ryssland, Belarus eller i andra länder där deltagande förutsätter ytterligare prospekt, registreringsåtgärder eller andra åtgärder än de som följer svensk rätt.

Jag intygar att jag inte är bosatt i eller fysiskt befinner mig i någon av de ovan nämnda jurisdiktionerna eller någon annan förhindrad jurisdiktion och inte är en U.S. person (såsom det definieras i Regulation S i Securities Act).