Nordic Issuing

Aktuellt uppdrag

Purewell AB

- Nyemission av aktier (onoterat)

PureWell är ett nystartat företag med gedigna kunskaper och stort kontaktnät inom dryckesbranschen. Tillsammans med Porla Brunn, som tappat vatten på flaska i generationer, satsar vi nu på förädling av Porlas källvatten samt produkter inom skönhet och hälsa.

Vi är unika! Vårt vatten tas från Porla Brunn, Sveriges äldsta kända vattenkälla och vi kombinerar det med 100% ekologiska aromer. Vi vågar påstå att vi har Sveriges bästa vatten.

PureWell och Porla Brunns första gemensamma satsning är vårt ekologiska smaksatta vatten.
Vattnet från källan smaksätts med naturliga aromer och 100 % ekologiska aromer, vilket gör oss till en unik leverantör. Den kombinationen finns bara hos oss.

Vi tappar vårt vatten på 33 cl och 100 cl plastflaskor, en tilltalande storlek som behåller vattnets härliga egenskaper. I vårt sortiment finns också våra exklusiva glasflaskor, ett elegant och stilrent komplement till plastflaskan och som tar en plats inom hotell- och restaurangnäringen.

Under första perioden av 2022 lanserade vi vår funktionsdryck – Pure Collagen Shot!
Efterfrågan på funktionsdrycker ökar och kollagenprodukter är idag ett hett ämne bland kändisar, influensers och bloggare. Det har blivit en hälsotrend i västvärlden och i Asien är kollagen sedan urminnes tider ett naturligt inslag i kosten. Kollagen finns naturligt i våra kroppar och så mycket som 70% av huden och en tredjedel av allt protein i din kropp består av kollagen. Det har en positiv inverkan på våra leder, hud, hår och naglar, men det påverkar också vår återhämtning efter fysisk aktivitet. Med åldern minskar kroppen förmågan att producera kollagen och man behöver tillföra ämnet till kroppen. Våra kollagenshotar hjälper till att återställa kollagenbalansen i kroppen.

Tredje produkten ut på marknaden är vårt Private Label.
Vi ger företag, föreningar och organisationer en möjlighet att marknadsföra sig med sin egen logotype eller sitt eget budskap på vårt flaskvatten. Utbudet består av 5 varianter, varav en är ett vitaminvatten. Private Label lämpar sig väl för exv. padelhallar, gym, mässor, event eller vid andra tillfällen när ett företag vill profilera sig med ett gott vatten som släcker törsten. Det kan också bli ett trevligt och annorlunda inslag på bröllopet, 50-årsfesten och jubileet.

Läs mer på bolagets webbsida


Erbjudandet i sammandrag

Teckningstid:

Teckningskurs:

Betalning: Betalning av de nyemitterade aktierna ska ske i samband med teckning, det vill säga "först till kvarn"-principen.

Erbjudandet:

Minsta teckningspost:

Värdering:

Emissionsdokument