Nordic Issuing

Solves your issues

Nyheter

Nordic Issuing summerar 2023

Nordic Issuing önskar God Jul och summerar året

Ännu ett år går mot sitt slut och vi på Nordic Issuing ser fram emot kommande jul- och nyårsfirande. Det har varit ett händelserikt, roligt och delvis utmanande år. Vi har vuxit i omsättning, antal uppdrag, antal kunder och med ny personal.

Nu när året går mot sitt slut kan vi konstatera att vi genomfört över 270 uppdrag under året fördelat på cirka 170 kunder (förra året genomfördes 250 uppdrag), varav 12 nya kunder på Nasdaqs main market lista. Detta känns såklart fantastiskt roligt!

Vi har genomfört 52 företrädesemissioner under året varav 4 stycken i Danmark. Det innebär att vi genomfört flest företrädesemissioner i Sverige under året med en marknadsandel om cirka 20%.

Under våren och hösten har vi arrangerat två event, ett på Grand Hotel i Lund och ett på Johan P i Malmö där vi diskuterat genomförandet av säkra emissioner i en turbulent marknad.

Vi fortsätter även att öka omsättningen, om än i tuffare klimat, och ser fram i mot att lansera nya tjänster och erbjudande under 2024 för att fortsätta vår resa.

Under december fick vi ett tillskott till teamet i form av Rebecka Ahlbäck, som är utbildad jurist med bakgrund i finansbranschen. Rebecka ska stötta upp teamet operativt med emissionstjänster men även med legala och regulatoriska frågeställningar.

Sist men inte minst har Nordic Issuing blivit antagna som medlemmar i föreningen för Svensk Värdepappersmarknad. Medlemskapet är ett stort steg för oss som mindre bolag och vi ser fram emot att mer aktivt kunna bidra till en bättre värdepappersmarknad i Sverige.

Återigen stort tack till våra kunder och samarbetspartners för ert förtroende och för att ni gör det möjligt för oss på Nordic Issuing att växa med nya spännande uppdrag och transaktioner.

Nu blickar vi framåt och ser fram emot vad 2024 har att erbjuda.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Nordic Issuing