Nordic Issuing

Aktuellt uppdrag

Hellström Gin AB (publ)

Tillbaka till alla uppdrag

Hellström Gin AB (publ)

1 apr - 22 apr 2021FULLTECKNAD

FULLTECKNAD – ANMÄLAN STÄNGD!

Hellström Gin grundades 2019 av världens yngsta master distiller Elisabeth Hellström, uppvuxen på Gotland och med utbildning i destillationsteknik från Holland.

Elisabeths idé var att skapa en gin inspirerad av Gotlands vilda natur. Hellström Gin är Gotlands första ginproducent och destilleriet ligger i ett gammalt mejeri i Hablingbo. Ginen är hantverksmässigt tillverkad och destillerad i en handslagen kopparpanna från Tyskland. Hellström Dry Gin lanserades april 2020.

Under 2020 har det sålts över 20 000 flaskor Hellström Dry Gin. Produkten lyckades i mars 2021 kvala in i Systembolagets fasta sortiment och kommer i september 2021 att ta plats i ca 150 Systembolaget-butiker runt om i Sverige. Hellström Gin har även belönats med utnämnelsen “Microdistillery of the year – 2020” i den prestigefyllda tävlingen Gin Masters i UK.

Under 2020 har över 100 restauranger och barer runtom i Sverige tagit in produkten och bolaget har även signerat avtal med ett flertal restauranggrossister i Sverige. Ambitionen är att Hellström Gin ska växa sig till ett av Europas ledande destillerier.

Läs mer på bolagets hemsida


Erbjudandet i sammandrag

Teckningstid: 1 april - 22 april 2021

Teckningskurs: 15,00 sek per B-aktier

Minsta teckningspost: 250 B-aktier (motsvarande 3 750,00 sek)

Högsta teckningspost: 32 000 B-aktier (motsvarande 480 000,00 sek). Vänligen kontakta Nordic Issuing om önskan att förvärva ett högre antal aktier finns.

Emissionsvolym: 80 000 B-aktier motsvarande 1 200 000,00 sek

Likviddag: Betalning ska erläggas i samband med teckning

Tilldelning: Först till kvarn

När jag utvecklade receptet till Hellström Dry Gin ville jag fånga smaken av Gotland. Det tog över mer än ett år att utveckla receptet. Resultatet är en floral och örtig gin med tydligt fokus på enbär som också växer vilt över hela ön. ”
Elisabeth Hellström, VD och grundare

Emissionsdokument

Disclaimer

Inbjudan till teckning av aktier vänder sig inte till personer som är bosatta i USA, Australien, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika, Hongkong, Schweiz, Singapore, Ryssland, Belarus eller i andra länder där deltagande förutsätter ytterligare prospekt, registreringsåtgärder eller andra åtgärder än de som följer svensk rätt.

Jag intygar att jag inte är bosatt i eller fysiskt befinner mig i någon av de ovan nämnda jurisdiktionerna eller någon annan förhindrad jurisdiktion och inte är en U.S. person (såsom det definieras i Regulation S i Securities Act).